Üdvözlünk az Akadémián!

korlátok nélküli tanulás az Amnesty Akadémián

Szeretettel köszöntünk az Amnesty Emberi Jogi Akadémia online közösségében! Itt, az Akadémián, arra törekszünk, hogy az emberi jogok iránt érdeklődők számára ingyenes és könnyen elérhető oktatási lehetőségeket kínáljunk. Az Akadémia nem csupán egy online kurzusokat kínáló platform, hanem egy közösség is, amelynek tagjai – csakúgy, mint te – fontosnak tartják az emberi jogokat, és készek tenni egy igazságosabb és méltányosabb jövőért.

Miért válassz minket?

Az Amnesty Emberi Jogi Akadémia könnyen elérhetően és rugalmasan kínál egyedülálló lehetőséget arra, hogy mélyebben megismerd az emberi jogokat és azt, hogyan tudsz kiállni mellettük a mindennapokban. Kurzusaink sokszínűek és naprakészek, így mindenki megtalálhatja azokat a területeket, amelyek iránt érdeklődik.

A témák között megtalálható például a jogállamiság, a nemek közötti egyenlőség, a szexuális és nemi kisebbséghez tartozó csoportok jogai, az emberi jogi oktatás és az iskolai bántalmazás.

Hogyan működik az Akadémia?

  • Ingyenes regisztráció: Bárki csatlakozhat hozzánk, és regisztráció nélkül is böngészheti a kurzusokat.
  • Folyamatosan bővülő kurzuskínálat: A kurzusok listáját folyamatosan bővítjük, hamarosan közel 10 kurzus közül válogathatsz. 
  • Kis lépésekkel is haladhatsz: A kurzusok leckékből állnak, amiket a “Lecke indítása” gomb segítségével indíthatsz el. Ilyenkor megnyílik egy új ablak a tartalommal, amiből a jobb felső sarokban találod a kilépési lehetőséget (X), hogy visszatérj a leckéhez. 
  • Rugalmas időbeosztással taulhatsz: A kurzusaink 20-90 percesek. Egy kurzust több részletben is elvégezhetsz, bármikor abbahagyhatod őket, és onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
  • Profilkezelés: A már felvett kurzusokat a profilodon keresztül érheted el, így mindig nyomon tudod vetni, hol tartasz. A kurzusok elvégzése után itt töltheted le a tanúsítványokat is. 
  • Tanulhatsz mobilról is: Az Akadémia használata mobiltelefonról is egyéb eszközről is kényelmes, így akár utazás közben is elmélyedhetsz az emberi jogokban.
  • Profilkezelés: A már felvett kurzusokat a profilodon keresztül érheted el, így mindig nyomon tudod vetni, hol tartasz. A kurzusok elvégzése után itt töltheted le a tanúsítványokat is. 

Csatlakozz hozzánk!

Az Amnesty Emberi Jogi Akadémia célja, hogy minél több emberhez juttassuk el az emberi jogok fontosságát. Csatlakozz hozzánk ma, és építsünk együtt egy olyan világot, ahol az emberi jogok valóban mindenkit megilletnek! 

Regisztrálj most, és indítsd el az első kurzusodat az Amnesty Emberi Jogi Akadémián! Várunk szeretettel! 

Tanulj velünk, és legyél te is az emberi jogok védelmezője!

Scroll to Top