Rólunk

Az Akadémiáról 

Az Amnesty Emberi Jogi Akadémiát azért hoztuk létre, hogy lehetőséged legyen megismerni emberi jogaidat, és megtanulni, hogy tudsz kiállni azokért. Az egyre bővülő és feliratkozóként számodra is ingyenes kurzusaink sokféle témát felölelnek a nemek közötti egyenlőségtől kezdve a munkahelyi diszkrimináción át a jogállamiságig. 

Az Akadémiával az Amnesty Magyarország új lehetőséget teremt, ha valódi változást akarsz elérni. A kurzusok az elméleti alapokon túl a mindennapokban is használható eszközöket és tudást adnak, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi változást indíthass el a saját közösségedben, országos vagy akár globális szinten.

A regisztráció után szabadon válogathatsz az elérhető kurzusok közül, és mindegyiket a saját tempódban végezheted el akár útközben a mobiltelefonodról.  

Csatlakozz hozzánk, végezd el a kurzusokat, és légy része a tudatos és cselekvő közösségünknek!  

Az Amnestyről

Az Amnesty International Magyarország jogvédő civil szervezet. Azért dolgozunk, hogy az emberi jogok mindenkit megillessenek. Elsősorban olyan magánemberek tartoznak hozzánk, akik tagként, támogatóként vagy aktivistaként adományaikkal és munkájukkal segítik céljaink megvalósítását. Függetlenek vagyunk minden politikai ideológiától, kormánytól, gazdasági hatalomtól és egyháztól.

Az Amnesty Magyarország a nemzetközi Amnesty International mozgalom része, amely több mint 10 millió olyan embert tömörít világszerte. Munkánk szorosan kapcsolódik a nemzetközi mozgalom kampányaihoz, de különösen fontosnak tartjuk, hogy fellépjünk magyarországi emberi jogi problémákkal kapcsolatban is, hogy hozzájáruljunk egy nyitottabb és szabadabb ország megvalósulásához.

Legyél támogatónk!

Az emberi jogok egyetemes értékek, ismeretük pedig biztonságos és befogadó világot teremt.

Az emberi jogok ismerete közös érdekünk. Támogasd az Akadémiát, hogy folyamatosan fejleszthessük, új kurzusokat készíthessünk és minél többekhez eljuthasson a tudás, ami elengedhetetlen a közös kiálláshoz! Segíts, hogy újabb és újabb ingyenes kurzusokat készíthessünk.

Scroll to Top